Arek0402 Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Czy można jeszcze kupić coś takiego jak centralka z transmiterem do sygnalizatorów ? Wszędzie pełno zestawów sygnalizatorów z wbudowanym trasmiterem i centralką ale czy można jeszcze gdzieś dostać sam transmiter z centralką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglewski Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Chodzi Ci o to? http://www.vimarco.pl/pl/centralki-4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Arek0402, tak, bardzo dobry jest zestaw FLAJZAR Znajomy kiedyś to miał i chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Chodzi Ci o to?http://www.vimarco.pl/pl/centralki-4/ To są same centralki a ja potrzebuję centralkę z transmiterem (nadajnikiem) Arek0402, tak, bardzo dobry jest zestaw FLAJZARZnajomy kiedyś to miał i chwalił. Świetnie oto chodziło Tyle że potrzebuję coś z "dolnej półki" za 300-400PLN można kupić cały zestaw tanich sygnalizatorów i chyba tak zrobię bo żadnej taniej centralki z transmiterem znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 potrzebuję coś z "dolnej półki" za 300-400PLN można kupić cały zestaw tanich sygnalizatorów W tej cenie znajdziesz nawet sety z możliwością programowania centralki i sygnalizatorów. Trzeba poszukać czytając opisy setów i wybrać to na czym najbardziej zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2015 Niestety nie siedzę zbyt dobrze w elektronicznych sygnalizatorach i nie znam określenia "set" więc jak możesz to rozwiń temat Zależy mi tylko na regulacji tonu i głośności przez jakiś PR a nie przycisk i zwykły wyłącznik bo te bardzo modne sygnalizatory z przyciskami wchodzą w "standby" i cały czas żrą baterię a jak się założy do nich wyłącznik (ja tak zrobiłem) to resetują się ustawienia Więc ja osobiście dziękuję za taki bajer i wolę PR-y (potencjometry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Arek0402, wszystkie Twoje wymagania spełni ten set(komplet )Komplet sygnalizatorów X2 . Użytkuje go już chyba z 6 lat, bezawaryjnie w różnych warunkach, nawet w 24-ro godzinnej ulewie. Jeden sygnalizator nawet wpadł do wody na chwilę i po wysuszeniu działa normalnie. Sprawdź jeszcze w innych sklepach czy portalach aukcyjnych, może trafisz na atrakcyjniejszą cenę. Zestaw ten sprzedawany jest pod kilkoma nazwami, ja mam akurat TREND, ale to ten sam zestaw. Polecam ten komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi