Bolo8888 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Witamczy ktos ma kijek, mogl by powiedziec cosik na jego temat. Z testow wynika ze fajny kij w przyzwoitych pieniazkach. Przeznaczenie wiadomo metnooki. Jeszcze jedno bedzie wisial na tym, Spro Passion 740 lub Robinson Quartz PRO Spin 3010, co lepsze. Passiona mam do matcha z dedykowana szpula i sprawdza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzopPracz Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Mam w swoim arsenale Bluebird Pike 2,40 i Robinson Quratz 3010. Razem stanowią zgrany zespół szczupakowy. Kij szybki i lekki z niestandardowym wygodnym uchwytem. Zandera niestety nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolo8888 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Znasz moze dokladna wage tego swojego Pika?, skoro piszesz ze Pike jest szybki to Zander powinien byc jeszcze szybszy patrzac na zastosowanie. Jak dlugo uzytkujesz swoj komplet?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolo8888 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 No to pochwale sie kupilem mam, dzis pierwsze proby nad woda. Fajny kij, szybki, sztywny. Nie jest to kij od szczotki. Niestety nie bylo mi dane sprawdzic go na rybie. Fajnie sie laduje, wahadla 15-16g leca bardzo daleko. Uchwyt kolowrotka mimo ze widac gwint co by moglo wskazywac ze bedziemy za niego trzymac calosc, nie przeszkadza, reka spoczywa na piance. Brakuje troche pierdoly w stylu uchwytu do podczepiania przynet. Dosyc ladnie wykonany, chodz pierwsza przelotka, a w zasadzie lakier na niej, nie do konca pokryl stopke przelotki i niestety ja widac. Ale problemu juz nie ma zakrylem ja dodatkowa warstewka lakieru. Kij warty ceny zaplacilem 100zl z wysylka, nie wiem czy znajdzie sie konkurencja w tej cenie, przy tym waga zwazone na dokladnej wadze elektronicznej cale 156g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Moim subiektywnym zdaniem quartz ma lepsze parametry i kulturę pracy. Co nie zmienia faktu że po dwoch sezonach ta praca była gorsza. Tak czy siak wybrałbym robinsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolo8888 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2015 No i kijek sprawdzil sie na rybie dzisiejszy wypad, okon 22cm, 2 szczupaki 40cm, 53cm, wszystkie wrocily do wody. Ciekawy patyk sa smieszne pieniazki, fajnie amortyzuje, ale jest bardzo szybki. Czuc pobicie okonia jak na zdjeciu. Wiadomo nie jest to kij do finezyjnego lowienia, ale nie do tego go kupilem, przeznaczenie to ciezkie glowki i wahadla. Dzis sprawdzil sie Mors Polsping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi