tomek104 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Kilka fotek sposrod ryb zlowionych w dwa ostatnie tygodnie sierpnia. Dzien z najwieksza liczba szczupakow- 32 sztuki Dzien z najwieksza srednia wielkoscia zlowionych ryb- 101cm, 103cm, 104cm, 106cm, 109cm, 110cm! Dzien "mieszanych" lowow- 2 szczupaki, 150 okoni, 1 pstrag 81cm Dzien z najwieksza ryba- Mirek pobil swoj rekord prawie trzykrotnie, lowiac sztuke o dlugosci 118cm i wadze 12,9kg Niestety wrzesien nie rozpieszcza. Pogoda fatalna, od poczatku wrzesnia bylem na wodzie tylko raz i to na granicy bezpieczenstwa. Dzien skonczyl sie jednym braniem i jednym straconym pstragiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darboch Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Piekne ryby,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yonek Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Super rybki Tomek...najwyższa półka...czy jutro na zawodach Lough Allua chociaż jedna rybka zbliży się wymiarowo do Twoich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdanszczanin Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Witam wszystkich.Tu na forum jestem nowy,jednak w Irlandii od 5ciu lat. Mieszkam w Mullingar,gdzie to w około jest kilka jezior i rzek. Lubię łowić na morzu i z tego tytułu,jeśli kiedykolwiek,ktokolwiek potrzebował by uzupełnić skład,to ja się piszę zawsze.Oczywiście jak czas będzie pozwalał. Ze względu na to,że moje dzieciaki są niejadkami,ale lubią ryby,nie zawsze wypuszczam to co złowię. I może nie wszystkim się to będzie podobać. Jednak dodam tu,że chodzi głównie o ryby morskie i ........okonie,którym nie przepuszczę,bo strasznie je wszyscy lubimy . Po za maluchami oczywiście. Może ktoś z Was podpowiedział by coś w temacie właśnie okonia. Gdzie ewentualnie można by coś połapać ? Jeśli ktoś miałby ochotę na powędkowanie w moich okolicach serdecznie zapraszam. W miarę możliwości podpowiem gdzie. Pozdrawiam wszystkich. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox26 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 witam wszystkich co się stało z wędkarzami w Irlandii cisza taka jakby wszyscy wyjechali a na ulicach tego nie widać ja po trzech latach wpadłem ponownie na wyspę troche pomoczyć kije tym razem z NAAS co .kildare ---do Tuam co.galway patrząc z wędkarskiego punktu widzenia dobre posunięcie ale tylko z wędkarskiego zmieniło sie na wyspie przez tych kilka lat mojej nieobecności na wyspie i to nie na dobre!!!!jak jest ktoś chętny do pogadania zapraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekkk100 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 siemka ! i pozdrawiam z Galway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar.s Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 czy ktos jeszcze tu zaglada ? jakas miejscoweczka na krpie w CO.Kerry jest moze wam znana ? dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byq44 Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 czy ktos jeszcze tu zaglada ? jakas miejscoweczka na krpie w CO.Kerry jest moze wam znana ? dz O karpia w Irlandii trudno. w Kerry nie znam miejscówek, jest w Co. tiperrary jedno miejsce gdzie można połowić karpie ale odpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciencik79 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Mieszkam w larne i szukam towarzyszy do wędkowania. Bo ja jakoś nie umie się odnaleźć i nigdy nie wedkowalem nad morzem i niewiem jako ten problem rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabloswidnik Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Witaj zapraszam na stronę forum Polskiego Klubu w Irlandii Fishmaniak.pl Mamy klubowiczów z różnych zakątków Irlandii wejdź a może ktoś jest z twoich okolic . www.forumfishmaniak.pl pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi