kafarszczak Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Witam. Czy ktoś z was byłby za założeniem klubu miłośników łowienia feederem ?. Wspólne łowienie, jakieś pomysły zawsze ktoś by podrzucił, strona na fb, zawody od czasu do czasu. Wrocław i inne miasta mają takie kluby, mają miejsca do połowu. U nas ( Szczecin i okolice )na pewno by się znalazły różne miejsca do spotkań i połowu rybek. Integracje są wskazane. Co wy na to ?. Nazwe klubu można by wymyślić wspólnie. Byłby ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 fajny pomysł - mam nadzieje że coś z tego wyjdzie - jakby co to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2016 Dzięki za odzew, jak widać zainteresowanie jest małe, a wyświetleń posta ponad 100 . Wątpie że coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Kombinuj. Może coś z tego wyjdzie. Jakby co ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek777 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Trzeba robić swoje - mimo wszystko. Trzymam kciuki i wierzę w powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 Nie ma chętnych, każdy by chciał na gotowe. Ja sam nie jestem w stanie nic stworzyć,też nie mam czasu jak każdy, ale chciałbym coś stworzyć. Razem jest moc, a sam człowiek jest bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Hmmmm czasem nie ma co wyważać otwartych drzwi - na fb jest już założona grupa chłopaki tam działają nawet zdjęcie powrzucali ze wspólnych wypraw na parnice, można by z nimi pogadać i się podłączyć. Sam bym z chęcią opierdzielił kiełbachę z ogniska w dobrym towarzystwie, ryby nie muszą brać Na zdjęciach maja torby z biedry więc powinni być spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 Możesz podać nazwe grupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 O 27.02.2016o20:40, kafarszczak napisał: Możesz podać nazwe grupy ? Sorki że tak długo ale trochę tu nie zaglądałem Wędkarstwo Gruntowe Szczecin " WGS " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Cześć kafarszczak - ja się piszę. Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2016 Myślę że warto było by w przyszłym sezonie porozmawiać z chłopakami ze Szczecina i podłączyc się do nich i wybrać na wspólną wyprawe wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi