kafarszczak Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Witam. Czy ktoś z was byłby za założeniem klubu miłośników łowienia feederem ?. Wspólne łowienie, jakieś pomysły zawsze ktoś by podrzucił, strona na fb, zawody od czasu do czasu. Wrocław i inne miasta mają takie kluby, mają miejsca do połowu. U nas ( Szczecin i okolice )na pewno by się znalazły różne miejsca do spotkań i połowu rybek. Integracje są wskazane. Co wy na to ?. Nazwe klubu można by wymyślić wspólnie. Byłby ktoś chętny ? Cytuj
konfucjusz Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 fajny pomysł - mam nadzieje że coś z tego wyjdzie - jakby co to się pisze Cytuj
kafarszczak Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Napisano 9 Stycznia 2016 Dzięki za odzew, jak widać zainteresowanie jest małe, a wyświetleń posta ponad 100 . Wątpie że coś z tego wyjdzie Cytuj
kocur Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Kombinuj. Może coś z tego wyjdzie. Jakby co ja chętnie Cytuj
Czarek777 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Trzeba robić swoje - mimo wszystko. Trzymam kciuki i wierzę w powodzenie Cytuj
kafarszczak Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Nie ma chętnych, każdy by chciał na gotowe. Ja sam nie jestem w stanie nic stworzyć,też nie mam czasu jak każdy, ale chciałbym coś stworzyć. Razem jest moc, a sam człowiek jest bez szans. Cytuj
konfucjusz Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 Hmmmm czasem nie ma co wyważać otwartych drzwi - na fb jest już założona grupa chłopaki tam działają nawet zdjęcie powrzucali ze wspólnych wypraw na parnice, można by z nimi pogadać i się podłączyć. Sam bym z chęcią opierdzielił kiełbachę z ogniska w dobrym towarzystwie, ryby nie muszą brać Na zdjęciach maja torby z biedry więc powinni być spoko Cytuj
konfucjusz Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 O 27.02.2016o20:40, kafarszczak napisał: Możesz podać nazwe grupy ? Sorki że tak długo ale trochę tu nie zaglądałem Wędkarstwo Gruntowe Szczecin " WGS " Cytuj
Tadek Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Cześć kafarszczak - ja się piszę. Jak najbardziej. Cytuj
kafarszczak Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Napisano 9 Grudnia 2016 Myślę że warto było by w przyszłym sezonie porozmawiać z chłopakami ze Szczecina i podłączyc się do nich i wybrać na wspólną wyprawe wędkarską Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi