Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Czy ktoś z was byłby za założeniem klubu miłośników łowienia feederem ?. Wspólne łowienie, jakieś pomysły zawsze ktoś by podrzucił, strona na fb, zawody od czasu do czasu. Wrocław i inne miasta mają takie kluby, mają miejsca do połowu. U nas ( Szczecin i okolice )na pewno by się znalazły różne miejsca do spotkań i połowu rybek. Integracje są wskazane. Co wy na to ?. Nazwe klubu można by wymyślić wspólnie. Byłby ktoś chętny ?

przynęty na klenia   Dragon
  • 1 month later...
Napisano

Nie ma chętnych, każdy by chciał na gotowe. Ja sam nie jestem w stanie nic stworzyć,też nie mam czasu jak każdy, ale chciałbym coś stworzyć. Razem jest moc, a sam człowiek jest bez szans.

Napisano

Hmmmm czasem nie ma co wyważać otwartych drzwi - na fb jest już założona grupa chłopaki tam działają nawet zdjęcie powrzucali ze wspólnych wypraw na parnice, można by z nimi pogadać i się podłączyć. Sam bym z chęcią opierdzielił kiełbachę z ogniska w dobrym towarzystwie, ryby nie muszą brać:P Na zdjęciach maja torby z biedry więc powinni być spoko ;)

• 3 weeks later...
Napisano
O 27.02.2016o20:40, kafarszczak napisał:

Możesz podać nazwe grupy ?

Sorki że tak długo ale trochę tu nie zaglądałem

Wędkarstwo Gruntowe Szczecin " WGS "

• 7 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Myślę że warto było by w przyszłym sezonie porozmawiać z chłopakami ze Szczecina i podłączyc się do nich i wybrać na wspólną wyprawe wędkarską