mesaajash Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich . Odkupie Stare przynęty ,głównie wahadlowki Ale rozwaze każda propozycje. Istnieje możliwość wymiany . Cytuj
Taita Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich . Odkupie Stare przynęty ,głównie wahadlowki Ale rozwaze każda propozycje. Istnieje możliwość wymiany . Witam, zbierasz wszystkie stare blaszki jak leci czy interesują Cię konkretne modele ? Cytuj
mesaajash Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Napisano 14 Stycznia 2016 Najlepiej to proszę o zdjęcia adres/rewers na meila lucek555@onet.eu i na podstawie tego wybieram interesujące mnie modele pozdrawiam Cytuj
Gość CarIvan Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Takie coś mogę zaproponować, 40 gram, ile ma lat i czyje to nie wiem ale oryginał. Wymiana mnie nie interesuje bo łowię już tylko na wykonywane/zamawiane indywidualnie wahadła z kwasówki, to do oddania za 15 zł z przesyłką po mojej stronie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi