JANB Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Hej koledzy wędkarze. Czy ktoś wie jak zdobyć grę Fishing Planet. Szukałem w sieci ale z marnym skutkiem. Z góry dzięki za pomoc. Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziba84 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 ja w to gram i ściągnąłem ze stronki http://store.steampowered.com/app/380600/?l=polish Najlepszy symulator wędkarski.Grałem w inne ale reszta się umywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 płatne czy darmowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Gra ta na Steamie jest darmowa, oczywiście można wykupić bodajże złoto, kredyty i podwójny exp, ale sama rozgrywka tak to ejst darmowa, Gra jest ogólnie spoko, mam 36 godzin rozegranych i 11 poziom Jeżeli ktoś nie grał a nie jest pewien czy gra jest spoko to ogólnie polecam. fajnie nieraz się walczy z rybą, masz 55 metrów żyłki a ryba już wyciągnęła 54. Sprzęt się zużywa a nawet psuje całkowicie. Wiadome, że nic nie zastąpi wędkowania w realnym życiu ale wydaje mi się, że ta gra daje choć namiastkę tego co możemy spotkać nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandrek Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 O 1/9/2016 o 14:44, ziba84 napisał: ja w to gram i ściągnąłem ze stronki http://store.steampowered.com/app/380600/?l=polish Najlepszy symulator wędkarski.Grałem w inne ale reszta się umywa Grałam! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madelyn Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Szukam jakiejś nowej gry i trafiłem tutaj, na pewno obczaję , mam nadzieje że jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi