bodekibartek Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Witam okręg mazowiecki W zezwoleniu które otrzymałem po opłacie doczytałem się w punkcie 12 że " Na rzece Rządzy obowiązuje stosowanie haków bezzadziorowych i podbieraka " Mam pytanie czy ten obowiązek dotyczy też wędkowania podlodowego A ogólnie co to za wymysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Przepis ten egzekwowany jest na górskim odcinku Rządzy. Jest tam odcinek "no kill" więc przepis jak najbardziej racjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekibartek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 dlaczego jest napisane ogólnie rzeka Rządza wędkuje przy ujściu rzeki do zalewu gdzie kontrole są nagminne a kontrolujący są nieraz powiedzmy (nieprzyjemni ) i teraz zastanawiam się jak oni to z interpretują a jak kolego mówisz że to dotyczy górnego odcinka to powinno być gdzieś to napisane w tamtym roku tego punktu nie było dzięki za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekibartek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 sprawa wyjaśniona tak jak napisał kolega DAWID -dotyczy odcinka górskiego- dodzwoniłem się do okręgu mazowieckiego i poinformowano mnie że to ich przeoczenie brak wpisu (dotyczy odcinka górskiego) w następnym roku mają poprawić Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Super że wszystko się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi