kulasek Napisano 28 Stycznia 2016 Napisano 28 Stycznia 2016 Witam, jestem w trakcie kompletowania zestawu na feedera, potrzebuję Waszych opinii na temat żyłek do feedera, co moglibyście polecić? Jaką zastosować grubość żyłki? Będę łowić głownie na starorzeczach, stawach i kanałach. Ryby, które biorę pod uwagę to leszcz, karaś, lin, sandacz. Pozdrawiam. Cytuj
Ras al Ghul Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Z czystym sumieniem polecam VDE-Robinson Team – Pro Feeder. Od roku mam na kołowrotku i nie miałem żadnych problemow. Leszcz karaś i lin to moim zdaniem 0,18-0,20 a na sandacza dałbym 0,22 1 Cytuj
rybiastycznie Napisano 15 Września 2016 Napisano 15 Września 2016 https://www.google.com/search?q=mikado+żyłka+method+feeder&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjExoyQn5HPAhVMy2MKHfvUBusQ_AUICCgB&biw=1366&bih=659#imgrc=GW_ACgB5gFNYTM%3A Używałem, polecam. Wytrzymała, do feedera jak znalazł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi