kulasek Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Witam, jestem w trakcie kompletowania zestawu na feedera, potrzebuję Waszych opinii na temat żyłek do feedera, co moglibyście polecić? Jaką zastosować grubość żyłki? Będę łowić głownie na starorzeczach, stawach i kanałach. Ryby, które biorę pod uwagę to leszcz, karaś, lin, sandacz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Z czystym sumieniem polecam VDE-Robinson Team – Pro Feeder. Od roku mam na kołowrotku i nie miałem żadnych problemow. Leszcz karaś i lin to moim zdaniem 0,18-0,20 a na sandacza dałbym 0,22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybiastycznie Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 https://www.google.com/search?q=mikado+żyłka+method+feeder&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjExoyQn5HPAhVMy2MKHfvUBusQ_AUICCgB&biw=1366&bih=659#imgrc=GW_ACgB5gFNYTM%3A Używałem, polecam. Wytrzymała, do feedera jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi