tomek1 Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 W tym temacie będzie cyklicznie publikowana klasyfikacja I Tury Grand Prix haczyk.pl 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Kolega mikwed1 zgłosił już komplet 8 jazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 I tabela z uwzględnieniem rekordów. Zostało 10 dni do zakończenia tury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 30 Czerwca 2016 Share Napisano 30 Czerwca 2016 No i kolega mikwed1 mnie dogonił nie mam żadnego asa w rękawie, ostatnio mniej czasu na ryby, więc już niczym nie zaskoczę. Przypominam, że zgłaszać można ryby złowione do dzisiaj do 00:00 aż do 10 lipca, pamiętając o 14 dniach na zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 UWAGA! Bardzo proszę o zgłaszanie ryb do czwartku 07.07.2016. Następnego dnia wyjeżdzam na 2 tyg za granicę i chciałem rozliczyć turę przed wyjazdem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Ostateczna klasyfikacja i punktacja I Tury Grand Prix haczyk.pl 2016. Turę wygrywa KrzysiekG, 2 miejsce dla EsoxHunter, 3 miejsce mikwed1. Gratuluję KrzysiekG zwycięstwa w 1 turze jak i pozostałym uczestnikom dobrych wyników. Co ciekawe, każdy z trójki na podium łowił inne gatunki ryb, a więc KrzysiekG złowił 8 jazi, 4 leszcze, 3 bolenie, 4 pstrągi, szczupaka, sandacza i klenia, EsoxHunter to zapalony spiningista z 6 szczupakami, 5 okoniami, 4 pstrągami, 3 jaziami, 2 kleniami i linem, zaś mikwed1 łowił z nastawieniem na białoryb i ma na koncie 10 leszczy, 8 jazi i 8 karasi. Czapki z głów Panowie. Największą złowioną ryba był szczupak Esoxhuntera 88cm Za 3 pierwsze miejsca przewidziano statuetki, dlatego proszę KrzysiekG, EsoxHunter i mikwed1 o przesłanie danych kontaktowych do admina Tomka. Zapraszam do kontynuacji zabawy w 2 turze. Czekają atrakcyjne nagrody. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Gratuluję! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Wow. Przyfarciło i udało się utrzymać na pierwszym miejscu do końca tury, choć konkurenci deptali po piętach do samego końca, a czasu na rybki miałem bardzo mało. Cieszy fakt, że udało się nawiązać walkę samymi spinningowymi rybkami. Gratuluje wszystkim wyników i powodzenia i połamania w II turze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Share Napisano 20 Lipca 2016 Z małą zwłoką- serdecznie gratuluję zwycięzcom tury! To wielka przyjemność śledzić Waszą rywalizację- szczególnie w tym roku, kiedy sam mam niewiele czasu na ryby. Proszę czołową trójkę o przesłanie adresów do wysyłki okolicznościowych statuetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi