Booryss Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Oddam za darmo najlepiej z odbiorem osobistym spinningi najlepiej początkującej młodzieży w wieku szkolnym Shimano Catana BX 2,70 cw 5-20 g niestety ułamane chyba 3 pierwsze przelotki ale jest wklejona nowa cw drastycznie się zmieniło i stracił swoje pierwotne wartości myślę że poczatkujący spinningista jeszcze z niego spokojnie zrobi użytek Jaxon Perseusz 2,70 cw 3-18g niestety też ułamany ale jeszcze posłuży Miastral 2,70 cw. 10-30g ten kijek nie jest złamany dla początkujących dla obycia się z metodą spinningową powinien być ok Mi te kije zalegają nie używam ich od dawna a ktoś się będzie cieszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekkk Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Cześć kolego z nad Ślęzy, w tym roku planuje zacząć na poważnie zabawę zze spinningiem i właśnie przymierzałem się do kupna kija jakiegoś niedrogiego. Bardzo zachęciły mnie do tego wasze wyniki z tematu rzeka Ślęza. Także z chęcią przyjmę twoje kijki. Nr tel podaje na priv, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Lutego 2016 Autor Share Napisano 7 Lutego 2016 Został Shimano Catana reszta już znalazła właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Witam, czy jest możliwość wysyłki tego spinningu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Jest pisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Lutego 2016 Autor Share Napisano 15 Lutego 2016 Nie aktualne temat do zamknięcia rozdane:):) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi