Booryss Napisano 7 Lutego 2016 Napisano 7 Lutego 2016 Oddam za darmo najlepiej z odbiorem osobistym spinningi najlepiej początkującej młodzieży w wieku szkolnym Shimano Catana BX 2,70 cw 5-20 g niestety ułamane chyba 3 pierwsze przelotki ale jest wklejona nowa cw drastycznie się zmieniło i stracił swoje pierwotne wartości myślę że poczatkujący spinningista jeszcze z niego spokojnie zrobi użytek Jaxon Perseusz 2,70 cw 3-18g niestety też ułamany ale jeszcze posłuży Miastral 2,70 cw. 10-30g ten kijek nie jest złamany dla początkujących dla obycia się z metodą spinningową powinien być ok Mi te kije zalegają nie używam ich od dawna a ktoś się będzie cieszył 1 Cytuj
Misiekkk Napisano 7 Lutego 2016 Napisano 7 Lutego 2016 Cześć kolego z nad Ślęzy, w tym roku planuje zacząć na poważnie zabawę zze spinningiem i właśnie przymierzałem się do kupna kija jakiegoś niedrogiego. Bardzo zachęciły mnie do tego wasze wyniki z tematu rzeka Ślęza. Także z chęcią przyjmę twoje kijki. Nr tel podaje na priv, pozdrawiam Cytuj
Booryss Napisano 7 Lutego 2016 Autor Napisano 7 Lutego 2016 Został Shimano Catana reszta już znalazła właściciela Cytuj
dawid7123 Napisano 8 Lutego 2016 Napisano 8 Lutego 2016 Witam, czy jest możliwość wysyłki tego spinningu ? Pozdrawiam Cytuj
Booryss Napisano 15 Lutego 2016 Autor Napisano 15 Lutego 2016 Nie aktualne temat do zamknięcia rozdane:):) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi