hatdojk Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Witam, Od razu zaznaczę, że na wędkarstwie nic się nie znam. Odziedziczyłem trochę sprzętu wędkarskiego po wujku i chciałbym go sprzedać. Nie potrafię go niestety ani wycenić, ani dokładnie rozpoznać, dlatego zwracam się tutaj do Was o pomoc Zgodnie z regulaminem podaję cenę: 500 zł. Nie mam pojęcia jak bardzo ta kwota odbiega od rzeczywistej wartości całego kompletu, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mi pomoże Podaję tylko to co jest napisane na sprzęcie. Nie jestem pewien czy są to nazwy modeli, bo większości nie mogłem znaleźć w internecie. Sprzęt ma już co najmniej kilka lat. Nie wiem niestety dokładnie co było kiedy kupowane i jak często użytkowane, ale jedna z wędek miała jeszcze zafoliowany uchwyt. W komplecie: - wędka OKUMA Carbo mixture 80% z kołowrotkiem Sea Wolf mps 820 - wędka Caperlan SetCaperlan 210 z kołowrotkiem Caperlan L30.F1 - wędka Caperlan SetFiberGlass 220 z kołowrotkiem Caperlan M40.F1 - kołowrotek Dragon Magnum x-treme zander - 2 pokrowce Caperlan - krzesło - podbierak - siaka do przetrzymywania ryb - skrzynka z akcesoriami (to co jest w środku jest pokazane na zdjęciach) Wstawiam też link do zdjęć: https://www.dropbox.com/sh/7tj9zt31ljjvj6r/AADdfx554J27CeMy07-fSWula?dl=0 Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 28 minut temu, hatdojk napisał: Witam, Od razu zaznaczę, że na wędkarstwie nic się nie znam. Odziedziczyłem trochę sprzętu wędkarskiego po wujku i chciałbym go sprzedać. Nie potrafię go niestety ani wycenić, ani dokładnie rozpoznać, dlatego zwracam się tutaj do Was o pomoc Zgodnie z regulaminem podaję cenę: 500 zł. Nie mam pojęcia jak bardzo ta kwota odbiega od rzeczywistej wartości całego kompletu, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mi pomoże Podaję tylko to co jest napisane na sprzęcie. Nie jestem pewien czy są to nazwy modeli, bo większości nie mogłem znaleźć w internecie. Sprzęt ma już co najmniej kilka lat. Nie wiem niestety dokładnie co było kiedy kupowane i jak często użytkowane, ale jedna z wędek miała jeszcze zafoliowany uchwyt. W komplecie: - wędka OKUMA Carbo mixture 80% z kołowrotkiem Sea Wolf mps 820 - wędka Caperlan SetCaperlan 210 z kołowrotkiem Caperlan L30.F1 - wędka Caperlan SetFiberGlass 220 z kołowrotkiem Caperlan M40.F1 - kołowrotek Dragon Magnum x-treme zander - 2 pokrowce Caperlan - krzesło - podbierak - siaka do przetrzymywania ryb - skrzynka z akcesoriami (to co jest w środku jest pokazane na zdjęciach) Wstawiam też link do zdjęć: https://www.dropbox.com/sh/7tj9zt31ljjvj6r/AADdfx554J27CeMy07-fSWula?dl=0 Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Nie sądzę, żebyś dostał za ten zestaw więcej niż 200 zł. Jest to sprzęt z najniższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi