Skocz do zawartości
tokarex pontony

3 wędki, 4 kołowrotki, akcesoria - proszę o pomoc w wycenie :)

hatdojk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od razu zaznaczę, że na wędkarstwie nic się nie znam. Odziedziczyłem trochę sprzętu wędkarskiego po wujku i chciałbym go sprzedać. Nie potrafię go niestety ani wycenić, ani dokładnie rozpoznać, dlatego zwracam się tutaj do Was o pomoc :)

Zgodnie z regulaminem podaję cenę: 500 zł. Nie mam pojęcia jak bardzo ta kwota odbiega od rzeczywistej wartości całego kompletu, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mi pomoże :)

Podaję tylko to co jest napisane na sprzęcie. Nie jestem pewien czy są to nazwy modeli, bo większości nie mogłem znaleźć w internecie. Sprzęt ma już co najmniej kilka lat. Nie wiem niestety dokładnie co było kiedy kupowane i jak często użytkowane, ale jedna z wędek miała jeszcze zafoliowany uchwyt.

W komplecie:

- wędka OKUMA Carbo mixture 80% z kołowrotkiem Sea Wolf mps 820

- wędka Caperlan SetCaperlan 210 z kołowrotkiem Caperlan L30.F1

- wędka Caperlan SetFiberGlass 220 z kołowrotkiem Caperlan M40.F1

- kołowrotek Dragon Magnum x-treme zander

- 2 pokrowce Caperlan

- krzesło

- podbierak

- siaka do przetrzymywania ryb

- skrzynka z akcesoriami (to co jest w środku jest pokazane na zdjęciach)

Wstawiam też link do zdjęć:

https://www.dropbox.com/sh/7tj9zt31ljjvj6r/AADdfx554J27CeMy07-fSWula?dl=0

Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

przynęty na klenia   Dragon
28 minut temu, hatdojk napisał:

Witam,

Od razu zaznaczę, że na wędkarstwie nic się nie znam. Odziedziczyłem trochę sprzętu wędkarskiego po wujku i chciałbym go sprzedać. Nie potrafię go niestety ani wycenić, ani dokładnie rozpoznać, dlatego zwracam się tutaj do Was o pomoc :)

Zgodnie z regulaminem podaję cenę: 500 zł. Nie mam pojęcia jak bardzo ta kwota odbiega od rzeczywistej wartości całego kompletu, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mi pomoże :)

Podaję tylko to co jest napisane na sprzęcie. Nie jestem pewien czy są to nazwy modeli, bo większości nie mogłem znaleźć w internecie. Sprzęt ma już co najmniej kilka lat. Nie wiem niestety dokładnie co było kiedy kupowane i jak często użytkowane, ale jedna z wędek miała jeszcze zafoliowany uchwyt.

W komplecie:

- wędka OKUMA Carbo mixture 80% z kołowrotkiem Sea Wolf mps 820

- wędka Caperlan SetCaperlan 210 z kołowrotkiem Caperlan L30.F1

- wędka Caperlan SetFiberGlass 220 z kołowrotkiem Caperlan M40.F1

- kołowrotek Dragon Magnum x-treme zander

- 2 pokrowce Caperlan

- krzesło

- podbierak

- siaka do przetrzymywania ryb

- skrzynka z akcesoriami (to co jest w środku jest pokazane na zdjęciach)

Wstawiam też link do zdjęć:

https://www.dropbox.com/sh/7tj9zt31ljjvj6r/AADdfx554J27CeMy07-fSWula?dl=0

Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

Nie sądzę, żebyś dostał za ten zestaw więcej niż 200 zł. Jest to sprzęt z najniższej półki.