Kalor Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Witam, szykuję się powoli do urlopu i szukam jakiegoś fajnego zbiornika, gdzie będę mógł bezpiecznie rozbić namiot najlepiej na jakimś polu namiotowym z zapleczem w pobliżu. W planach mam łowienie oraz chciałbym popływać z rodzinką w czystej wodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 18 minut temu, Kalor napisał: Witam, szykuję się powoli do urlopu i szukam jakiegoś fajnego zbiornika, gdzie będę mógł bezpiecznie rozbić namiot najlepiej na jakimś polu namiotowym z zapleczem w pobliżu. W planach mam łowienie oraz chciałbym popływać z rodzinką w czystej wodzie. Pozdrawiam Łowisko+ kąpielisko? Zdecydowanie można polecić miejsce naszego zeszłorocznego Zlotu czyli Sielską Wodę. Tu znajdziesz filmy ze zlotu. Na wcześniejszych stronach inne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Fajnie tam, ale nie napisałem, że interesują mnie wody PZW Katowice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi