Nygus Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Witajcie, najpewniej uslysze ze tematy juz byly,choc nawet googlujac nie moglem znalezc mi odpowiadajace(jesli tak to oczywiscie prosze o linki),generalnie chce zrobic prezent 8-mio letniemu synowi(spinningiscie ale lubimy splawik i grunt)i zabrac go gdzies na ryby. Chcialbym zeby bylo to miejsce gdzie uda sie cos jednak zlowic o tej porze roku(slyszalem ze plotki i okonie sie obudzily)i zeby bylo to miejsce w miare"dzikie",strreszczajac; przytulny domek do wynajecia badz pokoj w milym miejscu,rzeka czy jezioro bez roznicy,las,mozliwosc spacerow(fajnie bylo by moc mu pokazac cos ciekawego,zabytkowego itp.),wielu z Was na pewno ma synow w tym fajnym dla nas wieku i wiecie co mam na mysli...dziekuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 22 minut temu, Nygus napisał: Witajcie, najpewniej uslysze ze tematy juz byly,choc nawet googlujac nie moglem znalezc mi odpowiadajace(jesli tak to oczywiscie prosze o linki),generalnie chce zrobic prezent 8-mio letniemu synowi(spinningiscie ale lubimy splawik i grunt)i zabrac go gdzies na ryby. Chcialbym zeby bylo to miejsce gdzie uda sie cos jednak zlowic o tej porze roku(slyszalem ze plotki i okonie sie obudzily)i zeby bylo to miejsce w miare"dzikie",strreszczajac; przytulny domek do wynajecia badz pokoj w milym miejscu,rzeka czy jezioro bez roznicy,las,mozliwosc spacerow(fajnie bylo by moc mu pokazac cos ciekawego,zabytkowego itp.),wielu z Was na pewno ma synow w tym fajnym dla nas wieku i wiecie co mam na mysli...dziekuje za podpowiedzi. Ja bym pojechał na Oleśnikową Dolinę i wynajął domek na wyspie. No, ale nie jest to dzika woda. Dominuje duży karp, ale biała ryba też tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nygus Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Czy to na tyle z takich miejsc....no moge pojechac ciut dalej No i chcialbym zeby na spinning mozna bylo polowic(biala ryba nie bardzo na spina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narinx Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 karp nie biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi