konfucjusz Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Czy ktoś z forumowiczów wie może jak tam się dostać suchą nogą ? (tzn. bez użycia sprzętu pływającego), no i jak tam z rybą? Chodzi mi o odcinek znajdujący się w zasięgu PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz72 Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli nie będzie wysokiej wody to dosłownie możesz dojść suchą nogą. Z pętli autobusowej w Kluczu musisz przejść autostradą na drugą stronę zejść na dół, w lewo i iść prawą stroną pierwszego jeziorka, dalej wzdłuż kanału który z niego wychodzi. Idziesz prawie do samego końca, następnie w prawo ścieżką dojdziesz do prostopadłego kanału zwanego Pławny Nurt. Tam będzie miejsce gdzie jest mocno zarośnięty i powrzucane są gałęzie. Po przejściu na drugą stronę idziesz w lewo wzdłuż kanału, dojdziesz do małego kanałku odbijającego w prawo i nim dojdziesz do Żeglicy. Najdalej Żeglicą doszedłem do czwartego zakrętu,,,, dalej brzeg podmokły. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 WOW... Brzmi jak mapa skarbów:))), nie wiem czy się zbiorę na taką wyprawę, ale wielkie dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi