savior Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Witam, Szukam chętnych osób do testowania mojej aplikacji do obsługi zawodów wędkarskich. Program jest jeszcze w wersji rozwojowej, wiem że posiada jeszcze błędy i licze na ich wyłapanie. Poniżej wstawiłem link do pobrania pliku archiwum aplikacji: https://www.dropbox.com/s/9peexh9w7a0sdfk/Zawody%20w%C4%99dkarskie.exe?dl=0 Login: admin Hasło: admin Starałem aby program był intuicyjny ale w razie potrzeby wytłumaczę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wafik Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Wydaje się całkiem przejrzysty Jeśli wszystkie parametry są ze sobą zsynchronizowane i od razu przeliczają inne kategorie po wbiciu odpowiedniego wyniku to tym lepiej. Pytanie jak wygląda sprawa z danymi w sensie ile się wprowadza ręcznie a ile leci z automatu. Mógłbyś coś więcej o tym napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 24 Lutego 2016 Autor Share Napisano 24 Lutego 2016 Starałem się aby było jak najmniej pracy przed zawodami. Aby dodać wędkarza wystarczy podać nazwisko imię i przypisać koło. Przygotowanie zawodów odbywa się w miarę szybko. Wystarczy podać nazwę, podać terminy (z myślą o drukowaniu ogłoszeń czego jeszcze nie ma), oraz dodaniu wędkarzy i/lub sędziów i/lub nagrody. Rozgrywanie zawodów polega na sprawdzeniu obecności, wpisaniu sektorów o ile są i podaniu wyników. Po uzupełnił tych danych można generować raporty (wyniki przeliczane według kategorii, sektorów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Witam, Chciałbym uaktualnić link do ostatniej wersji programu: https://www.dropbox.com/s/sp4o767m8nj81g4/Zawody wędkarskie.zip?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi