(K)Leniu Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 W dniu 7.02.2019 o 21:34, pigularz napisał: Witam po dłuższej przerwie, Czy ktoś był może już w tym roku nad ta rzeką? A może pochwalicie się sukcesami jakimiś z zeszłego?? Opłaciłem w koncu kartę i zastanawiam się nad zbadaniem odcinka w okolicach Zbydniowic w ten weekend. I jak byłeś, działo się coś? Wybieram się w tamte rejony, zastanawiam się czego można sìę spodziewać. Można w okolicach Zbydniowic gdzieś wygodnie auto zaparkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigularz Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 W końcu zdecydowałem się na wypad nad Szreniawę ale do południa ani jednego wyjścia kropka. W drodze powrotnej zaglądnąłem jeszcze na Dłubnie i tam, miałem przynajmniej z kontakt z jednym 15 i dwoma około 10 centymetrowymi okazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi