kaneno Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Witam. Orientuje się ktoś gdzie w woj. łódzkim mogę zakupić narybek? Interesuje mnie głównie karp, amur, tołpyga. Szukałem w googlach, niestety niewiele udało mi się znalezć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Poszukaj Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaneno Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 Ciekawe miejsce, dużo ogłoszeń, niestety nie udało mi się znaleźć niczego w mojej okolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Godzinę temu, kaneno napisał: Ciekawe miejsce, dużo ogłoszeń, niestety nie udało mi się znaleźć niczego w mojej okolicy. To daj ogłoszenie w kategorii kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narinx Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 ewentualnie sprowadź skądś dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi