Krah Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 WItam, coraz częsciej widzie na allegro zanęty własnej roboty, tj. wędkarze (jak mniemam) którzy sami je przygotowują wystawiają je również na sprzedaż, co sądzicie o tych zanętach ? Próbował może ktoś ? Wystawił bym link ale nie chce ich reklamować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Kupowałem zanętę na Leszcze od użytkownika Tomislawus - z Nysy. Sprawdziła się wg mnie bardzo dobrze na Nyskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taluno Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Jak są dobrze wykonane to ok. Ludzie szukają sposobów na własny biznes a właśnie taka ręczna robota jest zawsze trochę warta ^.^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 trochę.... mi to wychodzi dużo taniej niż sklepowa, a i odmian tych zanęt coraz więcej. Na nyskim każda zanęta na leszcza się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Z kumplem połapaliśmy trochę leszczy, inni wracali do przystani z dwoma, trzema sztukami, dlatego pisałem, że wg mnie się sprawdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 no pewnie zalezy gdzie sie rozkladasz gdzie lowisz ja znam miejsca wiec dla mnie to oczywiste czasem zapominam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Podłączę się do pytania, czy ktoś stosował zanętę Turbo MCKarp? Na allegro jest promka 3kg za 6,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi