Krah Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Witam, mam pytanie a konkretnie chciałbym zorganizowac zawody gruntowe w swojej okolice na pzw nie mam co liczyć, jak wyglada to od strony prawnej? tzn. gdzie mam się udać by np wynajac wode etc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 12 minut temu, Krah napisał: Witam, mam pytanie a konkretnie chciałbym zorganizowac zawody gruntowe w swojej okolice na pzw nie mam co liczyć, jak wyglada to od strony prawnej? tzn. gdzie mam się udać by np wynajac wode etc ? Najłatwiej na łowisku komercyjnym. Dogadujesz się z właścicielem i rezerwujesz łowisko. Gdybyś chciał mieć spokojną głowę, to możesz wykupić ubezpieczenie grupowe dla uczestników. Potrzebne do tego są dane osobowe z dowodu osobistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 a trudniejszz forma na wodacxh pzw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 5 minut temu, Krah napisał: a trudniejszz forma na wodacxh pzw? Musisz iść do koła i popytać jakie są szanse i możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi