Marcin_P Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Squirmy worm, parkinson czy glajcha - każdy zna to pod inną nazwą Haczyk #10 z zagiętym zadziorem, wagowo ok 0.8/0.9g w zależności ile lamety się zmieściło. Kolor różowy i beżowy lżejsze bo nie były dodatkowo obciążane. Po 4 sztuki w pięciu poniższych kolorach. Czarny: Różowy: Krwisto czerwony: Czerwony: Beżowy: Cena za sztukę 4zł + wysyłka. Każdy dobiera sobie ile chce sztuk i w jakich kolorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Czołem. Dasz radę usuplac to tak by wazylo 1,5 g- 2 H? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 Ciężko może być, te starałem się robić jak najciężej już bo stworzyłem je dla znajomego z myślą o pstrągach. Mają tyle obciążenia ile weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Dzięki za odpowiedź;) Dobre rękodzieło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi