danie100406 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Witam! Chciałbym się poradzić jeśli chodzi o mieszanie zanęty! Otóż mam 2 zanęty! Traper leszcz (zwykła) i Traper Leszcz (sekret). Ta zwykła jest koloru jasnego o takim zapachu uniwersalnym, leszczowym (w podobie do zapachu Lorpio Leszcz ;P) a ta sekret jest koloru ciemnego o zapachu biszkopta/piernika (bardzo słodki, przyjemny zapach). Mam pytanie czy mogę te zanęty połączyć, czy raczej zapach odstraszy ryby? Chciałbym zastosować tą ciemną bo ładny ma zapach, ale chcę ją złamać lepiej wpasowując w kolor dna jasną zanętą! Proszę o szybką odpowiedź! Dzięki, i POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Mieszaj śmiało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 nie nie nie...nienawidze trapera:x ale mieszac mozna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Użyj zwykłego trapera jako bazę zanęty, a specjala daj 1/2 paczki. Zapach powinien się lekko przełamać, a kolor minimalnie zmienić po namoczeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danie100406 Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 Okej! Zmieszałem! I wczoraj byłem z nią na rybach! Powiem tak! Zapach właśnie ciekawy, kolor idealnie się przełamał i całkiem nieźle połapałem ! Płocie i leszcze targały cały czas! Branie pewne i agresywne! Łowiłem feederem i nałowiłem sie do bólu ! I co ciekawe wynik miałem najlepszy, ponieważ u innych rybki trafiały się sporadycznie! Nie wiem czy miejscówka czy zanęta ale dało radę! Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi