Camper121 Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Witam czy trzeba miec jakies szczegolne dokumenty na wypozyczenie lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Zależy jaka łódka (moc) ale na stanicy wędkarskiej w borzygniewie (Mietkow) wystarczy dowód osobisty i można pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 A i z tymi dokumentami to tez chyba ściema, brat wypożyczał kiedyś łódkę na Mazurach coś koło 70km chyba może więcej i bez patentu sternika tylko gościu z wypożyczalni ograniczył moc zgodnie z przepisami bodajże do 4 albo 5 koni nie wiem czy tak można ale tak było. Trzeba pamietać o kapokach jeśli jest silnik spalinowy to gaśnica i jeśli łowimy z łódki to musi być zarejestrowana i nie wiem co z kołem ratunkowym to chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper121 Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 A w okolicach lublina. (np.Zalew Zemborzycki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi