tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 Zapis z mojej niesamowitej jesiennej zasiadki, podczas której testowałem skuteczność "metody". Efekty przerosły moje oczekiwania... 1 Cytuj
Goliat Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 dobry film, pięknie ryby brały, gratki. Nigdy jeszcze nie złowiłem jesiotra, nie znam łowisk niestety z nimi, jeżdżę głównie na dziko. Można wiedzieć co to za pellecik ta 4mm? Halibut? 1 Cytuj
tomek1 Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 3 godziny temu, Goliat napisał: dobry film, pięknie ryby brały, gratki. Nigdy jeszcze nie złowiłem jesiotra, nie znam łowisk niestety z nimi, jeżdżę głównie na dziko. Można wiedzieć co to za pellecik ta 4mm? Halibut? Dzięki.;) Taka zasiadka nie zdarza się często. Jesiotry bardzo ładnie walczą- warto na nie zapolować. Niestety nie znam łowisk w Twojej okolicy gdzie występują. Ten pellet zanętowy to halibut. Cytuj
tomek1 Napisano 1 Marca 2020 Autor Napisano 1 Marca 2020 Po latach... Zapis zasiadki nagranej pół roku po poprzedniej nieprzespanej nocy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi