filip170 Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 witam.mam pytanie co do wedki w opisie.a mianowicie posiadam ta wedke i chcialbym sie dowiedziec czy nadawalaby sie do polowu suma(sumika) czy jest za slaba.ie mam bladego pojecia wiec pytam sie fachowcow,czy mam sie jej pozbyc???prosze o pomoc Cytuj
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 13 minut temu, filip170 napisał: witam.mam pytanie co do wedki w opisie.a mianowicie posiadam ta wedke i chcialbym sie dowiedziec czy nadawalaby sie do polowu suma(sumika) czy jest za slaba.ie mam bladego pojecia wiec pytam sie fachowcow,czy mam sie jej pozbyc???prosze o pomoc Zależy jak chcesz łowić tego suma? Na spinning? Z gruntu? Z wywózki? Z rzutu? Cytuj
filip170 Napisano 29 Marca 2016 Autor Napisano 29 Marca 2016 dodam e lowiskiem przewaznie bedzie wislazchcialbym zaczac przygode z zlowieniemsumow.napewno kupie lepszy sprzet.poprostu byl to nieprzemyslany ubiegloroczny zakup a wedka lezy Cytuj
filip170 Napisano 31 Marca 2016 Autor Napisano 31 Marca 2016 witam ponownie.ktos cos moze jednak podpowie,naprawde licze na pomoc.dziekuje Cytuj
filip170 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 ok.w takim razie wyprobuje sam czy nadaje sie do polowow sumowych.moze ktos by podpowiedzial czym sie sugerowc wyborem wedki sumowej?czy (wartosc)wyrzutu ma duze znaczenie?w/w wedka ma 120gr wyrzutu a jest opisywana jako morsko sumowa.... Cytuj
mikwed1 Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 To typowo wędka morska, na suma może być. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi