filip170 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 witam.mam pytanie co do wedki w opisie.a mianowicie posiadam ta wedke i chcialbym sie dowiedziec czy nadawalaby sie do polowu suma(sumika) czy jest za slaba.ie mam bladego pojecia wiec pytam sie fachowcow,czy mam sie jej pozbyc???prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 13 minut temu, filip170 napisał: witam.mam pytanie co do wedki w opisie.a mianowicie posiadam ta wedke i chcialbym sie dowiedziec czy nadawalaby sie do polowu suma(sumika) czy jest za slaba.ie mam bladego pojecia wiec pytam sie fachowcow,czy mam sie jej pozbyc???prosze o pomoc Zależy jak chcesz łowić tego suma? Na spinning? Z gruntu? Z wywózki? Z rzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 z gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 dodam e lowiskiem przewaznie bedzie wislazchcialbym zaczac przygode z zlowieniemsumow.napewno kupie lepszy sprzet.poprostu byl to nieprzemyslany ubiegloroczny zakup a wedka lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 31 Marca 2016 Autor Share Napisano 31 Marca 2016 witam ponownie.ktos cos moze jednak podpowie,naprawde licze na pomoc.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2016 ok.w takim razie wyprobuje sam czy nadaje sie do polowow sumowych.moze ktos by podpowiedzial czym sie sugerowc wyborem wedki sumowej?czy (wartosc)wyrzutu ma duze znaczenie?w/w wedka ma 120gr wyrzutu a jest opisywana jako morsko sumowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 To typowo wędka morska, na suma może być. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 dziekuje za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi