Krah Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam mam taką propozycję, może by tak przy czacie uruchomić taki mini czat na żywo? Co na to Tomek i reszta ekipy u władzy ?? Myślę że fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 O 2016-04-04 o 19:38, Krah napisał: Witam mam taką propozycję, może by tak przy czacie uruchomić taki mini czat na żywo? Co na to Tomek i reszta ekipy u władzy ?? Myślę że fajny pomysł Masz na myśli shoutbox czy faktyczny chat? Jeszcze na starym forum mieliśmy shoutbox nawet tuż pod nagłówkiem, ale zainteresowanie nim było znikome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2016 shoutbox ale jesli nie dzialalo to sie wycofuje x) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 38 minut temu, Krah napisał: shoutbox ale jesli nie dzialalo to sie wycofuje x) No szalonego zainteresowania nie było... Myślę, że większy pożytek z bloku z najświeższymi postami- tak jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi