Silver Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Cytuj Witam! Dzisiaj udało mi się odebrać kartę wędkarską tyle,że jak patrzyłem na internecie zdjęcia kart to są książeczki takie jak do paszportu itd. Ja dostałem zwykłą kartę z danymi i oblepioną folią możecie mi powiedzieć dlaczego nie mam takiej książeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Jeśli jest biała i pisze na niej karta wędkarska , to jest wszystko ok ta druga ''książeczka'' o której piszesz to jest legitymacja członkowska - ja wędkarzem jestem od kilkudziesięciu lat i już nie pamiętam gdzie po zdanym egzaminie dostałem kartę itd. teraz chyba trzeba kartę odebrać w urzędzie miejskim , więc legitymację członkowską pewnie dostaniesz w kole ,do którego się zapiszesz i opłacisz składki oczywiście nie jestem pewny na 100% więc może ktoś Ci jeszcze napisze co i jak .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli jak pójdę do Koła PZW zapiszę się i opłacę składkę to dostanę zwyczajną kartę tak? A jeszcze mam pytanie jedno: 12 kwietnia skończę 16 lat a na stronie mojego okręgu piszę że młodzież do lat 16 może wykupić składkę uczestnika za 25 zł i gdy ją kupię będę miał te same prawa jakbym wykupił skladkę pełną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati86 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 W kole odbierasz legitymację a karta wędkarska wydawana jest w starostwie powiatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 chwila,a miales kwitek o zdaniu egzamine na karte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Wiadomo,że miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati86 Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 to z tym kwitkiem do starostwa powiatowego dział ochrony środowiska a legitymacje dostajesz w kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Byłem wczoraj w starostwie powiatowym,ale mi powiedzieli że skoro jestem z Krakowa to mam nie tu być tylko jechać do urzędu,więc pojechałem dałem kwitek i odebrałem kartę,lecz myślę że tą książeczkę dostaję się tak jak u góry pisał kolega po zapłaceniu składek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati86 Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 a to nie płaciłeś składki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2016 No jeszcze nie dopiero będę jechał w tym tygodniu albo w przyszłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 A dokładnie coś takiego dostałem z drugiej strony dane osobowe dlatego nie robiłem przedniego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 zwykla biala karta wedkarska, jak kazda inna teraz legitymacja czlonkowska i heja nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi