Silver Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Cytuj Witam! Dzisiaj udało mi się odebrać kartę wędkarską tyle,że jak patrzyłem na internecie zdjęcia kart to są książeczki takie jak do paszportu itd. Ja dostałem zwykłą kartę z danymi i oblepioną folią możecie mi powiedzieć dlaczego nie mam takiej książeczki? Cytuj
buszmen Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Jeśli jest biała i pisze na niej karta wędkarska , to jest wszystko ok ta druga ''książeczka'' o której piszesz to jest legitymacja członkowska - ja wędkarzem jestem od kilkudziesięciu lat i już nie pamiętam gdzie po zdanym egzaminie dostałem kartę itd. teraz chyba trzeba kartę odebrać w urzędzie miejskim , więc legitymację członkowską pewnie dostaniesz w kole ,do którego się zapiszesz i opłacisz składki oczywiście nie jestem pewny na 100% więc może ktoś Ci jeszcze napisze co i jak .Pozdrawiam. Cytuj
Silver Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli jak pójdę do Koła PZW zapiszę się i opłacę składkę to dostanę zwyczajną kartę tak? A jeszcze mam pytanie jedno: 12 kwietnia skończę 16 lat a na stronie mojego okręgu piszę że młodzież do lat 16 może wykupić składkę uczestnika za 25 zł i gdy ją kupię będę miał te same prawa jakbym wykupił skladkę pełną? Cytuj
Mati86 Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 W kole odbierasz legitymację a karta wędkarska wydawana jest w starostwie powiatowym Cytuj
mlody11 Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 chwila,a miales kwitek o zdaniu egzamine na karte? Cytuj
Mati86 Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 to z tym kwitkiem do starostwa powiatowego dział ochrony środowiska a legitymacje dostajesz w kole Cytuj
Silver Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 Byłem wczoraj w starostwie powiatowym,ale mi powiedzieli że skoro jestem z Krakowa to mam nie tu być tylko jechać do urzędu,więc pojechałem dałem kwitek i odebrałem kartę,lecz myślę że tą książeczkę dostaję się tak jak u góry pisał kolega po zapłaceniu składek Cytuj
Silver Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 No jeszcze nie dopiero będę jechał w tym tygodniu albo w przyszłym Cytuj
Silver Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Napisano 10 Kwietnia 2016 A dokładnie coś takiego dostałem z drugiej strony dane osobowe dlatego nie robiłem przedniego zdjęcia Cytuj
Krah Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 zwykla biala karta wedkarska, jak kazda inna teraz legitymacja czlonkowska i heja nad wode Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi