Katarzyna Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Witajcie, Poszukuje wędkarzy z Wrocławia, z którymi mogłabym wędkować w wolnych chwilach. Posiadam kartę wędkarską i jestem mobilna. Niestety to dopiero początki mojej przygody i chciałabym dołączyć do kogoś, kto mógłby mnie zapoznać z tajnikami wędkarstwa. Podstawy mam Kasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 2 minuty temu, Katarzyna napisał: Witajcie, Poszukuje wędkarzy z Wrocławia, z którymi mogłabym wędkować w wolnych chwilach. Posiadam kartę wędkarską i jestem mobilna. Niestety to dopiero początki mojej przygody i chciałabym dołączyć do kogoś, kto mógłby mnie zapoznać z tajnikami wędkarstwa. Podstawy mam Kasia Witaj! Dobrze trafiłaś, bo mamy silną grupę wrocławskich sympatyków haczyk.pl. Zobacz temat "Ślęza" tam cyklicznie odbywają się spotkania nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Super, już patrze. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Daj znać jak będziesz chciała powędkować w opolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi