Krah Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam, moj znajomy uparl sie ostatnio na zalozenie klubu wedkarskiego. Wiem, ze.trzeba miec minimum 10 os. zeby powolac to do zycia, natomiast czy os. te powinny byc zjednego okregu/wojewodztwa? Czy tez wystarczy zeby byli czlonkami pzw? Druga i wydaje mi sie wazna sprawa to czy aby powolac taki klub do zycia nie trzeba miec reprezentanta w kat. junior i kobieta? Czy sztywna zasada jest te 10 osob na poczatek czy jest jakas szansa na ominiecie tego przepisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Jeżeli to ma być formalna organizacja, to zapewne trzeba będzie stworzyć Stowarzyszenie To o czym Ty piszesz to klub przy kole lub okręgu PZW, czyli organizacja związana ściśle ze związkiem i od niego zależna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Chodzi o to przy kole, stowarzyszenie raczej do niczevo przydatne nie bd. typu udzial w zawodach etc. Jezeli od kola zalezne to znaczy, ze kolo decyduje czy potrzeba juniorow ile os. etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 11 minut temu, Krah napisał: Chodzi o to przy kole, stowarzyszenie raczej do niczevo przydatne nie bd. typu udzial w zawodach etc. Jezeli od kola zalezne to znaczy, ze kolo decyduje czy potrzeba juniorow ile os. etc? Najłatwiej podejść do swojego koła i popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 hmmm... moje kolo ma wszystko w d.... najlepiej zaplac i nie marudz wyjdz nie,zawracaj glowy. I tak wkolko od kilku lat wiec jakiejkolwiek pomocy od nich bym nie oczekiwal i wolalbym sie zwrocic od razu do wojewodzkiego zarzadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi