mlody11 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Wie ktoś gdzie mogę znaleźć (sklepy internetowe, znajomi)oryginalne szczytówki do wędki Konger Patrol 3,6m 100g. Niestety miałem tylko jedna i mi się złamała nie chce kupować ogólnodostępnych szczytówek, gdyż kolega kupił kilka i po zapewnieniu przez sprzedawce (zapalony wędkarz) ze dadzą rade z cw danej wędki pękały przy probie zarzucenia zestawu. Wiec zniechęciłem się tym, wiec chciałbym kupić najlepiej oryginalne szczytówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to feeder? Czy szczytówki które kupowałeś były węglowe czy szklane? Szklane są w przekroju białe, węglowe czarne. Mocna szklana szczytówka nie powinna się łatwo złamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2016 tak jest to feeder. Osobiście nie kupowałem szczytówek tylko kolega który ze mną na ryby jeździ kupował. Raz kupił węglowa za 20zl pękła, druga szklana za 15zl to samo. Sprzedawca mówił ze szklana jest nie do zajechania jak zobaczył ze złamana jest nie mógł uwierzyć ze tak się z nią stało podczas rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi