Paweł Rusa Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy teleskopowe karpiówki są dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Do łowienia "lekkiego" z koszyczkiem zanętowym nadadzą się, do cięższego łowienia i posyłania klasycznych zestawów karpiowych 60g+ na dalekie odległości, teleskopy są za delikatne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bry1ant Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Ja tez nie polece teleskopow, idealny bylby dwu sklad ale niestety robi sie problem z transoprtem takiego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Wyznaję zasadę że każdy dwu skład czy trój skład jest lepszy od teleskopa, niezależnie czy to spinning czy karpiówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolarola Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Polecam węglową teleskopówke, naprawdę mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzopPracz Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Składowe zawsze są lepsze od teleskopów. Ale teleskopy mają jedną czasami najważniejszą zaletę. Długość transportowa. Ja w tym sezonie kupiłem sobie karpiówkę do samochodu na niespodziewane szybkie wypady Robinson Carex Tele Carp. Okazało się że to świetna mocna karpiówka. Teraz zabieram ją na wszystkie wypady. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi