Camper121 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Chodzi mi o zwykłe robaki sklepowe ile dokładnie mozna trzymac takie robaki w domu I w jakich warunkach czy dolewac troche wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Dopóki żyją i się ruszają. Nic nie dolewać. Trzymać w lodówce w dolnej szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Ewentualnie robaki białe,kiedy przejdą w stan poczwarki z powodzeniem możesz używać jako tzw kastery np. w postaci dadatku do zanęt.Najlepsze złote i brązowe,oczywiście te które toną w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Ja zawsze robaki trzymam w lodówce, tak do tygodnia jak się nie mylę wytrzymują, ale jak zrobią się z białych Kastery to się nie przejmuję, odsypuję trociny i dodaje je do zanęty, a co do czerwonych to trochę wytrzymują w lodówce, więcej niż białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss7 Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Tydzień spokojnie w lodówce przeleżą i nic się z nimi nie stanie, pod warunkiem, że kupiłeś świeże! bo jak już w sklepie pare dni były to oczywiste, ze czas żywotności będzie krótszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdflorek Napisano 19 Czerwca 2018 Share Napisano 19 Czerwca 2018 Ostatnio i białe i czerwone wytrzymały u mnie miesiąc.... Zdziwiło mnie to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzana Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Świeże ładne robaki kupuję tylko z Hurtowni Gomar. Na zawody tym bardziej. Robaki białe i pinkę trzymam w lodówce w temperaturze ok 2 stopni. Ważne by robak był suchy po otrzymaniu przesyłki. Świeży robak to i 3 tygodnie postoi. Ochotkę na podlodowe jak braliśmy całym zespołem to miooodzio! Żarła papier. No i mają w ofercie Professa. Link skąd kupujemy: www.gomse.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi