Camper121 Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Chodzi mi o zwykłe robaki sklepowe ile dokładnie mozna trzymac takie robaki w domu I w jakich warunkach czy dolewac troche wody. Cytuj
tomek1 Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Dopóki żyją i się ruszają. Nic nie dolewać. Trzymać w lodówce w dolnej szufladzie. Cytuj
stocha Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Ewentualnie robaki białe,kiedy przejdą w stan poczwarki z powodzeniem możesz używać jako tzw kastery np. w postaci dadatku do zanęt.Najlepsze złote i brązowe,oczywiście te które toną w wodzie. Cytuj
Master1 Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Ja zawsze robaki trzymam w lodówce, tak do tygodnia jak się nie mylę wytrzymują, ale jak zrobią się z białych Kastery to się nie przejmuję, odsypuję trociny i dodaje je do zanęty, a co do czerwonych to trochę wytrzymują w lodówce, więcej niż białe Cytuj
boss7 Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Tydzień spokojnie w lodówce przeleżą i nic się z nimi nie stanie, pod warunkiem, że kupiłeś świeże! bo jak już w sklepie pare dni były to oczywiste, ze czas żywotności będzie krótszy. Cytuj
wdflorek Napisano 19 Czerwca 2018 Napisano 19 Czerwca 2018 Ostatnio i białe i czerwone wytrzymały u mnie miesiąc.... Zdziwiło mnie to bardzo... Cytuj
Brzana Napisano 8 Marca 2019 Napisano 8 Marca 2019 Świeże ładne robaki kupuję tylko z Hurtowni Gomar. Na zawody tym bardziej. Robaki białe i pinkę trzymam w lodówce w temperaturze ok 2 stopni. Ważne by robak był suchy po otrzymaniu przesyłki. Świeży robak to i 3 tygodnie postoi. Ochotkę na podlodowe jak braliśmy całym zespołem to miooodzio! Żarła papier. No i mają w ofercie Professa. Link skąd kupujemy: www.gomse.pl 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi