Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry.Kupię używany spinning w dobrym stanie o c.w. 7-21 ,7-25,28g.Interesuje mnie tylko PARABOLIK lub POLPARABOLIC (pod plecionkę).Ugięcie niby prgresywne odpada.Dł.od 2.55 do 2.7m.Cgodzi o to żeby nie miał wyraznego przesztywnienia na łączeniu składów,a tym bardziej tuż poniżej.Posiadałem Team Dragona  mead Fast 7 21 -ŻENADA  przesztywnienie poniżej łączenia ok 25 cm.,a poniżej wyraźne ugiecie tuz nad gryfem. Interesuje mnie Konger Word Champion Turbo ,Best Master 7-21 na brązowym blanku,lub Wasze propozycje.Mój nr tel. to 886 201 161.Pozdrawiwiam.  Zapomniałem napisć cena do 280zł.

przynęty na klenia   Dragon

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.