bronek Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 11 godzin temu, tomek1 napisał: Jeszcze daleko, może coś się zmieni. Tak czy siak warto mieć namiot albo solidny parasol. jak będzie tak ciupać jak zapowiadają to potrzebny będzie podwójny zapas mam nadzieję że nie będzie tak źle. namiot jakiś jest gorzej z parasolem. musimy ze szwagrem coś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 O Tuesday, August 02, 2016 o 22:02, bronek napisał: na razie prognozy nie wyglądają za ciekawie Widzę że już masz wszystko gotowe skoro zajmujesz się śledzeniem pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 nie mam jeszcze nic ale jak będzie tylko lało to nie jadę więc sprzętu na razie nie dokupuję na razie szukam kołowrotka. zawsze ten sam temat wraca przed zlotem . szkoda kasy a z drugiej strony nie lubię kupować dziadostwa . i bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Ostatnie odliczanie! Do zobaczenia Panie i Panowie! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 5 godzin temu, Gofer napisał: Ostatnie odliczanie! Ja też się już cieszę. Mam ostatnio taki młyn, że już 3 tygodnie nie byłem na rybach, także głód łowienia będzie na odpowiednim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 14 godzin temu, Gofer napisał: Ostatnie odliczanie! Do zobaczenia Panie i Panowie! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka nie mów że znów się spotkamy z tym niejechaniem oczywiście żartowałem . kołowrót dzisiaj zakupiony reszta w przyszłym tygodniu i w piątek się meldujemy zapas też zrobiony no chyba że nie chcecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Panie Bartku mogiemy spróbować nawet częściej niż raz w roku:) Ty lepiej zapas kulek zrób bo ja to na poważne łowienie tam jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 10 godzin temu, Gofer napisał: Ty lepiej zapas kulek zrób bo ja to na poważne łowienie tam jadę @Gofer, tam trzeba iść w stronę rybnych pelletów. Najlepiej sprawdzał się pellet kupiony na miejscu, kulki działały bardzo słabo. Chyba, że coś się zmieniło od ostatniego Zlotu, więc warto zabrać i kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 @Gofer, tam trzeba iść w stronę rybnych pelletów. Najlepiej sprawdzał się pellet kupiony na miejscu, kulki działały bardzo słabo. Chyba, że coś się zmieniło od ostatniego Zlotu, więc warto zabrać i kulki. Pamiętam co mówiłeś w zeszłym roku, będę na to gotowy.. ale zamierzam kupić pellet też na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 14 godzin temu, Gofer napisał: Panie Bartku mogiemy spróbować nawet częściej niż raz w roku:) Ty lepiej zapas kulek zrób bo ja to na poważne łowienie tam jadę tak jak Tomek pisze trzeba iść w stronę pelletu. coś tam trzeba zabrać bo jak nie będą mieli na miejscu to będzie dupa Gofer pożyczysz na chwilę spoda do nęcenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 trochę nas będzie a znając życie u nas grill nie zgaśnie przez 4 dni więc zabieram coś takiego : http://allegro.pl/namiot-pawilon-ogrodowy-altana-3x3m-4-sciany-i5690396067.html mam nadzieję że się zmieści z tego co pamiętam miejsce jest. taki mały kompromis pomiędzy 3 namiotami wędkarskimi a jednym większym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 pytanie; jakie tam ciężarki się sprawdzą? . muszę coś kupić a z tego co pamiętam to tam jest muł na dnie. jaka waga? daleko nie trzeba rzucać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 12 godzin temu, bronek napisał: pytanie; jakie tam ciężarki się sprawdzą? . muszę coś kupić a z tego co pamiętam to tam jest muł na dnie. jaka waga? daleko nie trzeba rzucać . Jak klasyczny zestaw to 80 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 7 godzin temu, tomek1 napisał: Jak klasyczny zestaw to 80 gramów. będzie tak. zestaw samozacinający czyli rurka, klips, krętlik + włos . do tego myślę jakieś małe worki pva wiec ciężarek 80 chyba za duży? no chyba że bez worków to 80 rzeczywiście będzie ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 3 minuty temu, bronek napisał: będzie tak. zestaw samozacinający czyli rurka, klips, krętlik + włos . do tego myślę jakieś małe worki pva wiec ciężarek 80 chyba za duży? Tu chodzi o samozacięcie- dlatego 80 gramów, które przyjmuje się za konieczne do samozacięcia. Chociaż od czasu jak zacząłem łowić na methodę, to przekonałem się, że w tym sposobie łowienia nawet 30 gramów wystarczy. Jednak do klasycznego łowienia 80 gramów będzie ok., tym bardziej że jak pamiętam łowiłeś kijem karpiowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 51 minut temu, tomek1 napisał: Tu chodzi o samozacięcie- dlatego 80 gramów, które przyjmuje się za konieczne do samozacięcia. Chociaż od czasu jak zacząłem łowić na methodę, to przekonałem się, że w tym sposobie łowienia nawet 30 gramów wystarczy. Jednak do klasycznego łowienia 80 gramów będzie ok., tym bardziej że jak pamiętam łowiłeś kijem karpiowym. ok dzięki za pomoc. zawsze myślałem że chodzi o długość rzutu kije to alivio więc powinny dać radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 39 minut temu, bronek napisał: kije to alivio więc powinny dać radę . Tym bardziej, że jak wiesz, nie trzeba rzucać daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 tak jak Tomek pisze trzeba iść w stronę pelletu. coś tam trzeba zabrać bo jak nie będą mieli na miejscu to będzie dupa [emoji6] Gofer pożyczysz na chwilę spoda do nęcenia ? Pewnie, że Co pozycze. Nawet swoim palletem Ci podsype 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Panowie, jakie smaki pelletow słodkie czy śmierdzące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 6 godzin temu, Gofer napisał: Panowie, jakie smaki pelletow słodkie czy śmierdzące? Ostatnio sprawdzał się śmierdzący kupiony na miejscu. Przypuszczam, że dobra będzie methoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 2 godziny temu, tomek1 napisał: Ostatnio sprawdzał się śmierdzący kupiony na miejscu. Przypuszczam, że dobra będzie methoda. a wiesz to co im zasmakuje tym razem ? ja juz pellet zakupiłem . mam tylko nadzieję że zdąży dotrzeć przed wyjazdem a resztę dokupię na miejscu w końcu to 4 dni łowienia trochę tego trzeba będzie mieć . ps ma ktoś jakiś pomysł na plecionkę przyponową w rozsądnej cenie ale w dobrej jakości do miękkiego dna jakie tam jest ? zastanawiam się czy kupić już gotowe czy nie wiązać samemu (no może przy waszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Panowie, przypominam, że chętni na obiady powinni to uzgodnić z właścicielką minimum dwa dni przed przyjazdem.Dzwońcie proszę bezpośrednio do Oleśnikowej w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 15 minut temu, tomek1 napisał: Panowie, przypominam, że chętni na obiady powinni to uzgodnić z właścicielką minimum dwa dni przed przyjazdem.Dzwońcie proszę bezpośrednio do Oleśnikowej w tej sprawie. dobrze że przypomniałeś . muszę zapisać moją familię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 jeszcze raz zadam pytanie - ma ktoś pomysł na plecionkę z której można zrobić przypon . najlepiej niedrogą i dobrą ? i chyba jakąś miękką na to muliste dno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 3 godziny temu, bronek napisał: jeszcze raz zadam pytanie - ma ktoś pomysł na plecionkę z której można zrobić przypon . najlepiej niedrogą i dobrą ? i chyba jakąś miękką na to muliste dno ? Możesz kupić na metry w wędkarskim. Ja przeważnie używam Quantum, ale nie przywiązuję do tego większej wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi