Gofer Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Panie i Panowie zapowiada się kapitalny zlot. Spontaniczna, krótka nocka na łowisku zaowocowała sporą ilością brań i kilkoma rybami na brzegu. Co ciekawe zestaw tradycyjny zdecydowanie wygrał z metodą Pierwszy wędkarski głód zaspokojony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 2 godziny temu, Gofer napisał: Panie i Panowie zapowiada się kapitalny zlot. Spontaniczna, krótka nocka na łowisku zaowocowała sporą ilością brań i kilkoma rybami na brzegu. Co ciekawe zestaw tradycyjny zdecydowanie wygrał z metodą Pierwszy wędkarski głód zaspokojony:) Nie bez powodu wracamy do Oleśnikowej. Dobre wieści! Liczyłem na to, że woda się dotleni przez te deszcze i ryby będą aktywne. Z metodą mnie zaskoczyłeś, myślałem, że będzie bezkonkurencyjna. Jakie przynęty się sprawdziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Pellet z budki;) Przy metodzie stosowałem bardzo krótkie przypony. Myślę, że wydłużenie ich rozwiązałoby worek z braniami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 7 godzin temu, Gofer napisał: Panie i Panowie zapowiada się kapitalny zlot. Spontaniczna, krótka nocka na łowisku zaowocowała sporą ilością brań i kilkoma rybami na brzegu. Co ciekawe zestaw tradycyjny zdecydowanie wygrał z metodą Pierwszy wędkarski głód zaspokojony:) 7 godzin temu, Gofer napisał: Panie i Panowie zapowiada się kapitalny zlot. Spontaniczna, krótka nocka na łowisku zaowocowała sporą ilością brań i kilkoma rybami na brzegu. Co ciekawe zestaw tradycyjny zdecydowanie wygrał z metodą Pierwszy wędkarski głód zaspokojony:) to ty już tam siedzisz ? myślałem że zajedziemy jako pierwsi a tu proszę gdzie masz miejscówkę ? z lewej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Godzinę temu, Gofer napisał: Pellet z budki;) Przy metodzie stosowałem bardzo krótkie przypony. Myślę, że wydłużenie ich rozwiązałoby worek z braniami. myślałem że do metody to tylko i wyłącznie krótkie przypony i przynęta na koszyku ? a ty tu piszesz o jakiś długich przyponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie. Wyskoczylem na nocke. Będę jutro, trudno mi przybliżyć godzinę. Wy o której godzinie zjezdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 39 minut temu, Gofer napisał: Nie. Wyskoczylem na nocke. Będę jutro, trudno mi przybliżyć godzinę. Wy o której godzinie zjezdzacie? a sorry nie załapałem w pierwszej chwili że to był spontan myślałem że spontanicznie już się zainstalowałeś . będziemy chyba ok 13-14 . mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 3 godziny temu, Gofer napisał: Pellet z budki;) Przy metodzie stosowałem bardzo krótkie przypony. Myślę, że wydłużenie ich rozwiązałoby worek z braniami. Potestujemy różne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Pamiętajcie o ciepłych ubraniach, noce już są zimne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 2 godziny temu, tomek1 napisał: Pamiętajcie o ciepłych ubraniach, noce już są zimne! w zeszłym roku nie było problemów z ubraniami a w tym - na razie mamy 3 torby i jeszcze mało trzeba się będzie grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 6 minut temu, bronek napisał: w zeszłym roku nie było problemów z ubraniami a w tym - na razie mamy 3 torby i jeszcze mało W zeszłym roku były upały. W tym będzie dużo zimniej. Już widziałem skostniałych, nieprzygotowanych zlotowiczów np. na Poraju na ostatniej nocce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Ekipa Gregorka wymiata. Pierwsze 3 ryby zlotu 6, 7 i 8 kg już na brzegu☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Dyszka ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Mimo zmiennej pogody uczestnicy Zlotu moga sie pochwalic ladnymi okazami. Na zdjeciu dziesiatka Krzysztofa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Gratulacje!! Udanego zlotu wszystkim zycze!! I czekamy na relacje Pozdrowienia dla wszystkich Zlotowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam! Ja już w domu. Zlot jak zawsze udany tylko za krótki. Dziękuje wszystkim za świetnie spędzone kilka dni. WIELKIE DZIĘKI dla sponsora za prezenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Świetnie się bawiłem. Amator dzięki za częste odwiedziny;) Później trochę fotek:) Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 I już po Zlocie ... Dziękuję wszystkim za udział- jak zwykle była super atmosfera! Wkrótce krótka relacja i film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 dzięki wszystkim za Zlot . miało być delikatnie wyszło jak zwykle. Jeżeli komuś za bardzo marudziłem albo byłem natrętny sorry ale to przez to że Was tak lubię za dużo nie połowiliśmy chociaż dobrze że nasze łebki trochę połowiły . przynajmniej nie marudzili. Radek zaliczył łądnego karpika na Gofra wędce a ja wyciągnąłem 1 rybkę ale za to jaką kolejna życiówka. szkoda że nie miałem wagi bo był naprawdę ładny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Na zlocie mogliśmy obserwować pełen wachlarz rybich humorow. Od piątkowego wieczoru i nocy kiedy to zostawiłem w wodzie tylko jeden zestaw. Będąc sam na stanowisku nie byłem w stanie opanować trzech wędek i jeżdżących co kilkanaście minut ryb... do sobotniej nocy i całej niedzieli gdzie poza drobnym bialorybem mieliśmy totalną ciszę pomimo przeróżnych kombinacji zestawów, przynęt i miejsc. Towarzystwo kapitalne i to jest największą wartością takich spotkań. Dzięki! Moje Top cztery: 8,5 kg 11,5 kg 10 kg 10 kg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Latająca;) ryba Radka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi