tomek1 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Po korekcie rezerwacji Bronka aktualna lista wygląda tak: 1. tomek1+ Ola+ Agata+ Krzyś 2. Gregorek+ekipa 3. tomik+ Magda+ 2 dzieciaków 4. Amator+ rodzina 5. Tadeusz+Krzysztof+żony 6. Gofer+ekipa? 7. Bronek z rodziną 8. Szwagier Bronka z rodziną 9. Radek z rodziną 10. Madman z rodziną Na tą chwilę pozostaje jeden pokój czteroosobowy i jeden pokój jednoosobowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 21 minut temu, Amator napisał: Witam! Oj będzie się działo. Ps. Bronek ty wiesz co ja to mam kolego z tobą ksw na gołe klaty. jak to mówi mój młody ninjago - spindżitsu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Obiecuję że w tym roku będę grzeczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 1 minutę temu, Amator napisał: Obiecuję że w tym roku będę grzeczny. Przynajmniej dopóki Bronek nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Bronek zachowa czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Tomek dla mnie i mojej ekipy poproszę jeden komplet podbierak+mata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 31 minut temu, bronek napisał: Tomek dla mnie i mojej ekipy poproszę jeden komplet podbierak+mata. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 W sumie to i ja poproszę komplet (podbierak + mata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Tomek dotarły wszystkie opłaty od moich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Jak tam panowie wszystko gotowe? Córka ma zamiar ostro zabrać się za wędkowanie dlatego mam prośbę czy ktoś jest w stanie pożyczyć mi bat? Dodatkowo jeśli będzie możliwość chciałbym aby popróbowała na różnych zobaczymy co jej podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 O 6.07.2016 o 16:36, Amator napisał: Jak tam panowie wszystko gotowe? Córka ma zamiar ostro zabrać się za wędkowanie dlatego mam prośbę czy ktoś jest w stanie pożyczyć mi bat? Dodatkowo jeśli będzie możliwość chciałbym aby popróbowała na różnych zobaczymy co jej podejdzie. nic nie gotowe . na razie praca. jeszcze nie byłem na rybach w tym roku. trzeba będzie nadrobić to na zlocie. już nie moge się doczekać . czas szybko leci więc spotkamy się niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 2 minuty temu, bronek napisał: nic nie gotowe . na razie praca. jeszcze nie byłem na rybach w tym roku. trzeba będzie nadrobić to na zlocie. już nie moge się doczekać . czas szybko leci więc spotkamy się niebawem ja też nie mogę się doczekać spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Panowie to jak będzie ktoś miał bat dodatkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Jeszcze dzień najwyżej dwa, a może 14 i się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Ja już też nie mogę się doczekać.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Ciekawe czy Bronek przygotował zapasy niezbędnego produktu😈🍷? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 O 29.07.2016 o 22:32, Amator napisał: Ciekawe czy Bronek przygotował zapasy niezbędnego produktu😈🍷? Bronek nie pije w tym roku;) . musi mieć oko na ciebie :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 ha ha ha ha spokojnie będę grzeczny przyjeżdżam z żoną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 kto kiedy przyjeżdża ? mam dwie opcje : jak żona dostanie urlop to będę w piątek ok południa , a jak nie to piątek w nocy. wolałbym tą 1 opcję Tomek to już chyba od środy będzie badał łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 ja też ale z żoną czy nie jakoś nie potrafię być grzeczny . chociaż w tym roku mocne postanowienie - więcej łowienia mniej zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 58 minut temu, bronek napisał: kto kiedy przyjeżdża ? mam dwie opcje : jak żona dostanie urlop to będę w piątek ok południa , a jak nie to piątek w nocy. wolałbym tą 1 opcję Tomek to już chyba od środy będzie badał łowisko Ja mam zamiar dojechać w piątek około południa. Tu nie ma co badać- trzeba łowić 54 minut temu, bronek napisał: ja też ale z żoną czy nie jakoś nie potrafię być grzeczny . chociaż w tym roku mocne postanowienie - więcej łowienia mniej zabawy . No... To czuję, że będą padały nowe rekordy życiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Ja jeszcze nie wiem ale myślę że będę wczesnym popołudniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 16 minut temu, tomek1 napisał: Ja mam zamiar dojechać w piątek około południa. Tu nie ma co badać- trzeba łowić No... To czuję, że będą padały nowe rekordy życiowe no tak woda już dobrze zbadana o nowe życiówki nie będzie łatwo (Ochaby dały połowić ) ale powalczę jechałbym już najchętniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 na razie prognozy nie wyglądają za ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 4 godziny temu, bronek napisał: na razie prognozy nie wyglądają za ciekawie Jeszcze daleko, może coś się zmieni. Tak czy siak warto mieć namiot albo solidny parasol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi