maks1822 Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Kupiłem 2 wędki 3,6m i 2,1m. Nie wiem, którą założyć na spinning, a którą na spławik. wydaje mi się, że tę krótszą na spinning ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, maks1822 napisał: Kupiłem 2 wędki 3,6m i 2,1m. Nie wiem, którą założyć na spinning, a którą na spławik. wydaje mi się, że tę krótszą na spinning ale nie jestem pewny. Dobrze Ci się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Trochę mało szczegółów podajesz. Zgodzę się z Tobą i z Tomkiem że ta krótsza na spinnning choć 2,1 m to trochę krótka wędka, chyba ze masz zamiar łowić z łódki. Jeśli z brzegu to z czasem przekonasz się że koledzy używający wędek 2,4 i 2,7 m rzucają trochę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper121 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Zalezy tez czy jest dwuczesciowa czy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi