justyna Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 witam, nie znam sie w ogole na kołowrotkach a znalazłam ostatnio czytałam o nim troche i ponoć kolekcjonerski spininng86, troche rdzy i nieoryginalna rączka i moje pytanie ile jest wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 1 godzinę temu, justyna napisał: witam, nie znam sie w ogole na kołowrotkach a znalazłam ostatnio czytałam o nim troche i ponoć kolekcjonerski spininng86, troche rdzy i nieoryginalna rączka i moje pytanie ile jest wart? Wędkarsko wartość zerowa, kolekcjonersko też niewielka. Znalazłem ogłoszenie o sprzedaży w dobrym stanie za 25 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justyna Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 jeden obeznany pan dawał 400 zł wiec myśle, że wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 4 minuty temu, justyna napisał: jeden obeznany pan dawał 400 zł wiec myśle, że wiecej Więc sprzedaj temu obeznanemu panu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi