boss7 Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Potrzebuję rady. Znalazłem wędkę http://eldoradosklep.pl/pl/p/Genlog-Generation-Medium-Feeder-365-do-110g/7060 to znaczy ktoś mi zaproponował abym taką kupił, chciałbym poznać więcej opinii na temat tego kijka. Pomoże mi ktoś? Dodam, że wody na których zazwyczaj łowię to jeziora średniej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss7 Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Nikt nic nie napisze na temat tego modelu? miałem nadzieję, że więcej się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Akurat ta firma jest w Polsce mało znana (sam pierwszy raz słyszę) to i niewielu może coś o tej wędce powiedzieć - stąd cisza w wątku. Może z tych coś wybierzesz ? http://www.wedkarski.com/37-wedki-feedery-pickery?filter=1&sort=3&pricei=200&pricea=364&af3i=&af3a=&af6i=&af6a=&af7i=&af7a=&af24i=&af24a= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss7 Napisano 24 Maja 2016 Autor Share Napisano 24 Maja 2016 Wybrałem już, kupiłem Generation, faktycznie mało znana marka, szukałem na innych forach... ale to nic bo wędka bardzo mi się podoba, w niedziele na rybki i mam nadzieję, ze będę mógł ją sprawdzić na jakimś większym osobniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss7 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Gdyby się ktoś zastanawiał nad wędką Genlog, mogę powiedzieć, że kijek wyższej klasy, pięknie zrobiony i świetnie się sprawdza. Co prawda wielkiego leszcze nie miałem, ale 1,6 kg wyciągnięty. Piękna praca przekazująca każdy ruch ryby, czuć każde szarpnięcie. Bardzo dobrze się wyrzuca zestaw, bez trudy w obrany punkt. Słowem – Polecam, gdyby ktoś szukał w nowościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_86 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Sam jestem na etapie wyboru i właściwie już decyzję podjąłem po obejrzeniu kilku tyle, że ja szukam czegoś do 200 zł. W tej cenie najlepszy wydał mi się Robinson Kinetik o dl 3,6 m. Jak ktoś ją ma to chętnie posłycham opinii jeszcze bo pewnie bliżej weekendu był zamawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Mam Robinson Kinetik 3,6 o cw do 90g. Mi bardzo przypadł do gustu. Kij lekki i czuły z dużym zapasem mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszcz39 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Także szukałem info na temat kijka Genlog Generation, za namową kolegów z forum zrobiłem małą recenzję. Gdyby ktoś szukał info : Opis Generation 365cm/110g Może się komuś przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi