Skocz do zawartości
tokarex pontony

"Dobre Produkty Jaxon"

witek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A macie swojego pierwszego bambusa , bo ja mam.

I o to mi chodzi! Na podstawie wypowiedzi doświadczonych wędkarzy z Haczyka młodzi którzy tu zaglądają wyrabiają sobie mylne zdanie, że nie da sie łowić wędką z Jaxona czy innej firmy X. Wszyscy wiemy że to bzdura. Każdemu według potrzeb i mozliwości. W naszych wypowiedziach bierzmy pod uwagę co dla naszego rozmówcy jest kiełbasą a co deserem.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ja chcialbym zwrocic uwage ze powoli wszyscy ostatnio wypowiadajacy sie liczcie na ostrzezenia :lol::wink:

Zalozyciel tematu pytal kto z was moze polecic mu konkretne produkt Jaxona bo ma mozliwosc tanszego ich kupienia

A dyskusja zmierza od polowy pierwszej strony na temat wyzszosci jednych marek nad innymi :lol:

Zalozcie sobie temat na temat wyzszosci/nizszosci Jaxona i dyskutujcie bo chlopakowi ktory zalozyl temat nie pomagacie :twisted:

Za moderatora napisze "A WRACAJAC DO TEMATU"

Napisano
mam 100% pewności że wędzisko Jaxona jakie poleciłem jako dobre /chociaż mam go nie długo/ w ręku nie trzymałeś
Jeśli postawiłbyś głowę ... straciłbyś ją :lol: Trzymałem i nawet kilka razy tym śmignąłem :mrgreen:

Obiecuję, że już więcej na temat sprzętu nie zajmę stanowiska. Żyjcie w przekonaniu, że Jaxon to extra klasa a Mikado eS klasa. Nic mi do tego :cool:

"A WRACAJAC DO TEMATU"
:lol:
Napisano
A dyskusja zmierza od polowy pierwszej strony na temat wyzszosci jednych marek nad innymi

jak zwykle gdy na haczyku jest poruszony temat "JAXON" :lol:

nic nie powiem na temat mojego ukochanego kijka, bo mnie zjedzą :twisted:

Napisano

no popatrz a ten mój cholernik coś nie chce się połamać, a zdarzyło mi się go i deptać i luzem w maluchu wozić :lol:

Napisano
Jeśli postawiłbyś głowę ... straciłbyś ją :lol: Trzymałem i nawet kilka razy tym śmignąłem :mrgreen:

Mego nie trzymałeś :lol::lol::lol::lol::lol:
Żyjcie w przekonaniu, że Jaxon to extra klasa a Mikado eS klasa.
Wybacz ale ja mam zupełnie inne przekonanie i wolę sprzęt innych firm. Chcę tylko aby na temat danego sprzętu wypowiadali się jego użytkownicy.
Jaxon to szajs

np. takie teksty mnie rozwalają i nie wytrzymuję :twisted:

:twisted::twisted:

że seria SELECTION ... zresztą miałem nic już nie mówić ;):lol: :lol: :lol:
Jeszcze raz proszę o nie wybiórcze czytanie postów.
Obiecuję, że już więcej na temat sprzętu nie zajmę stanowiska
Ja obiecuję że o Jaxonie czy Mikado nic już w moich postach nie usłyszycie.

I o to samo proszę teoretyków tego forum: nie drażnijcie :evil::cool::lol::lol:

A wracając do tematu to dobre produkty tej firmy............................... ?

Napisano
Obiecuję, że już więcej na temat sprzętu nie zajmę stanowiska. Żyjcie w przekonaniu, że Jaxon to extra klasa a Mikado eS klasa.
shogun_zag plizz nie rób tego. Ja wiem że to czase głos wołającego na puszczy ale uważam że mimo wszystko warto!
Napisano
Tomaszek napisał/a:

Jaxon to szajs

np. takie teksty mnie rozwalają i nie wytrzymuję

Ale przeciez to jest szczera prawda! I powtórzę po raz enty: nie trzeba włożyć łapy do ogniska żeby się przekonać że parzy. Przeciez o tej firmie opinie są mniej więcej ustalone i tylko grupa zapaleńców stara się tego nie przyjmować do wiadomości.

Gość wobler129
Napisano

keri czego Ty chcesz od Mikado? Mi odpowiada ta firma i jak narazie się niezawiodłem :mrgreen:

Jaxon to szajs

np. takie teksty mnie rozwalają i nie wytrzymuję :twisted:

:twisted: :twisted:

Tomaszek chyba już pisał to parę razy rozwinięcie, więc po co ma pisać któryś raz z rzędu dlaczego tak sądzi itd.... mi też już to się znudziło :lol:

Napisano

Tomaszek, wobler129, Litości :!::!::!::!: Obiecałem że już ani słowa nie zamieszczę.

Koniec :!:

Stanowiska podzielone :???: w koalicji nie chcecie być to nie :lol::lol:

dotyczy dobrych produktów Jaxon-a
No to zamykamy temat :cool:
Napisano

Dzięki wszystkim za wypowiedzenie się. Pierwsze posty mi na pewno pomogły. Posty mające wymowę "jaxon to szajs" nie są niczym nowym. Wiem, że większość właśnie twierdzi , że Jaxon = szajs stąd moje pytanie brzmiało "czy wśród tego szajsu jest coś wartościowego?". Bo o negatywach wiem, ale nie wierzę, że Jaxon robi tylko złe produkty. Dzięki pierwszym osobom zorientowałem się, że akcesoria wędkarskie są dobre i chyba właśnie kupię sobie coś z akcesoriów.

A ma ktoś może jakieś ubranko zimowe Jaxona?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.