artech Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 Witam Jakieś fatum nade mną zawisło Najpierw DPD przywiozło mi elitkę w 4 częściach a teraz jeszcze połamałem mojego ulubionego Team Dragona. Dlatego zdecydowanie kupię sprawny dolnik od wspomnianej wędki. Dokładnie jest to model o nr 28-34-270. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 artech, co prawda nie do końca w temacie, niemniej mam do sprzedania TD SE 2.7m, 10-28 (realnie nieco więcej). W razie zainteresowania pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Maja 2016 Autor Share Napisano 30 Maja 2016 Dzięki za propozycję, ale silver edition to jednak nie to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espe Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Wiem, że temat sprzed roku ale propozycja na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi