filip170 Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Witam forumowiczow.Moje pytanie brzmi czy morski kolowrotek nadaje sie do polowu suma??dodam ze mam juz takowy robinson 606.czy na poczatek wystarczy??czy powinienem z niego rezygnowac??wiem ze jest on z tych niskobudzetowych ,ale pocieszam sie ze sa tez tansze :)prosze o jakas rade,lub propoycje innego kolowotka w miare rozsadnej cenie.moze byc uzywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Czemu nie ? Zapas żyłki masz, hamulec powinien dać rade. Popróbuj na sprzęcie jaki posiadasz i zobaczysz jakie masz wyniki i czy chcesz dalej walczyć z sumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2016 dziekuje za szybka i konkretna odpowiedz.sprzet mam co prawda niskobudzetowy ,ale jak wspomialem to moj poczatek na poczatek w/w kolowrotek,wedka ROBINSON TRITIUM CAT FISH LIVE BAIT 3,30 100-350g plecionka 0,40 tri poseidon(najlepsze opinie z chinskich)-jeszcze nie testowana,ale w przyszlym tyg postaram sie jakis tescik zrobik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2016 czy ma ktos jakies propozycje sprawdzonych kolowrotkow,ktore cena nie zwalaja z nog?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Filipie , sprawdzony w boju od trzech sezonów DRAGON BOAT MASTER FD 760 i , i jak na razie wszystko jest ok , na dniach zakupuje następny z przeznaczeniem do trolingu za sumem , powiem szczerze że chodzi mi jeszcze po głowie GALEON 606 ROBINSON 23 M -GL -606 , jak i OKUMA POLARIS FD 55 , zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi