jakubek1108 Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Witam otoz od niedawa moj kreciol kreci sie w dwie strony mimo ze ustawiony jest na krecenie w jednym kierunku ,pokrece nim troche i czasami sie naprawi ale przy zacieciu ryby wyplatala mi sie zylka wrrr link do kreciolka http://archiwum.allegro.pl/oferta/2x-spro-grunt-boxxer-lcs-150-z-zylka-0-35mm-185m-i5883731241.html Wysłane z mojego Kiano Elegance 8 3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubek1108 Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2016 Wysłane z mojego Kiano Elegance 8 3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Naprawiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Jak widzę - nie żałujesz smaru. Przyczyną może być to, że część tego smaru przedostała się do łożyska walcowego i póki go nie usuniesz będzie się cofać. Jeśli masz zmysł majsterkowicza i nie obce Ci grzebanie w różnych mechanizmach to dasz sobie radę. Jeśli nie to oddaj do jakiegoś serwisu bo kołowrotki mają często w tym miejscu niespodzianki (pod pokrywą nad łożyskiem) w postaci micro sprężynek (niektóre Shimano) czy innych cienkich drucików lub innych części. Jak mi kiedyś przy jednym Shimano wyskoczyły takie sprężynki to znalazłem je dopiero magnesem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubek1108 Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 Naprawilem Lacetti hb 1.4 b+g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksu1234 Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 W dniu 14.11.2016 o 16:00, jakubek1108 napisał: Naprawilem Lacetti hb 1.4 b+g Co zrobiłes zeby naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi