Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
11 godzin temu, dfq napisał:

znalezione w sieci :

"Milikowi należy sprezentować podręcznik wędkarstwa. Niech się uczy, jak wygląda szczupak... "  :lol:

I tu się zgadzam , moim skromnym zdaniem na temat piłki to trochę za mało nas było , to znaczy za szybko rezygnowali z piłki . Na całe szczęście  myliłem się   z wynikiem  i mam nadzieje że następny mecz obejrzę z lepszym wynikiem www.free-smiley-faces.de_animated-footba

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
O ‎17‎.‎06‎.‎2016 o 21:25, Silver napisał:

Wygrana z Ukrainą 2:0 i Niemcy remisują z Irlandią :D

Obyś miał rację , też tak typuję 2: 0

Napisano

Ale były nerwy... Napastnicy niestety nadal zawodzą, ale nic to- byle do przodu. Bezbłędnie wytypowałem piątkę do karnych i drżałem o Milika, którego Nawałka nie zmienił chyba tylko dlatego, że był wyznaczony do karnego. Lewandowski powinien przez 3 dni tylko wypoczywać.

Napisano

Lewego ukopali jakby walczył w mma. Generalnie zagrali dobry mecz, bramka Szwajcarów raczej na pewno zostanie bramką euro :) Fabiański zdecydowanie najlepszy zawodnik, uratował nam mecz mimo tego, że na karne przyjął złą strategię. 

• Super 1
Napisano

Przed meczem mówiłem że jak nie poprawimy skuteczności to bedzie ciężko i nerwowo. No i niestety było a wystarczyło w pierwszych minutach strzelić gola i grać na luzie. Czasem mam wrażenie że nam Lewandowskiego podmienili - wczoraj strzelał kilka metrów od bramki za każdym razem (niestety Mączyńśki też) i znów Kuba musiał ratować sytuację. Nie rozumiem jak zawodowy piłkarz przyjmując sobie piłkę strzela tak daleko od bramki. Co innego gdyby to były jakieś strzały z pierwszej po podaniu. Niestety Milik też nie poprawił swojego celownika. Gol Shakiriego chyba bedzie najładniejszą bramką mistrzostw i niestety nie jesteśmy już jedną z 4 drużyn bez straty gola.
W karnych nasi pokazali jak są silni psychicznie. Też uważam że Fabiański za szybko rzucał się w wybrany róg czym trochę ułatwił zadanie strzelcom ( 3 karne poszły lekko nad nim) ale nam to łątwo komentować  - tam była burza nerwów i adrenalina.. Póki co mamy 1/4 finału. smile.png

milik.jpg

Napisano
2 godziny temu, okonhel napisał:

Nie rozumiem jak zawodowy piłkarz przyjmując sobie piłkę strzela tak daleko od bramki. Co innego gdyby to były jakieś strzały z pierwszej po podaniu. 

Gdyby to było takie proste, to mielibyśmy dwucyfrowe wyniki w co drugim meczu :) Najważniejsze, że mamy 1/4 na Portugalie, która spokojnie jest w naszym zasięgu. Dość powiedzieć, że wczoraj pierwszy celny strzał mieli w 117 minucie.

Napisano
7 minut temu, bumtarara napisał:

Gdyby to było takie proste, to mielibyśmy dwucyfrowe wyniki w co drugim meczu :) Najważniejsze, że mamy 1/4 na Portugalie, która spokojnie jest w naszym zasięgu. Dość powiedzieć, że wczoraj pierwszy celny strzał mieli w 117 minucie.

Obawiam się o kondycję naszych- Lewandowski i Krychowiak ledwo dociągnęli do końca... Powinni dużo odpoczywać. Z Portugalią jest duża szansa, ale wreszcie musi się poprawić skuteczność. Limit szczęścia już dawno wykorzystany.

Napisano

Portugalia też miała dogrywkę, także tu jest po równo :) do czwartku mają dużo czasu, aż za dużo bym powiedział. 2 dni na regenerację spokojnie im wystarczą. Jeśli Portugalia nie zagra najlepszego meczu na Euro a my utrzymany poziom to będziemy mieć półfinał :)

• 2 months later...